Ny Creative!

 

Flat-Creative

Spawn

Onlineklubben har fået en ny tilføjelse til vores nuværende creative server, BB-City, nemlig en hel ny verden, som er klar til at blive bygget i!

Den nye verden hedder Flat-Creative, og du kan komme hen til den ved at gå gennem portalen der er i BB-Citys spawn. For at komme tilbage til BB-City brug /spawn eller brug portalerne i Flat-Creative. Det kreative spawn er bygget af vores dygtige supporter, Math072i og staffchef _MMB_.

I Flat-Creative er der frit spil for at udfolde din kreativitet med dine venner og al den plads du skal bruge. Du kunne bygge et stort eventyrslot med enhjørninger og chokoladefloder, en bunker fuld af fælder til udbudte gæster, eller måske en flyvende gris – det er kun din fantasi, der sætter grænser. 🙂

Vi forventer dog stadig, at man på alle tidspunkter overholder reglerne skrevet i /rules og at man respekterer de steder hvor andre bygger. Dvs. at man ikke bygger op og ned af en andens område, da man skal have plads til at udvide. 🙂

Der vil stadig være mulighed for at claime dit område med en guldskovl, så du kan bygge i fred med dine venner. (Hjælp til claim findes på skilte i spawn på både BB-City og Flat-Creative. Ellers spørg en staff. :D)

Vi håber, at I bliver lige så glade for den nye tilføjelse, som vi er.

Vi ses online på mc.onlineklubben.dk!

– Venligst, Staff på Onlineklubben

Author: MajaMMB

Share This Post On

Submit a Comment

error

Kan du lide OnlineKlubben ? - Fortæl det til andre.

Videre til værktøjslinje