Aktivitet

 • league pig lavede en statusopdatering 1 uge, 4 dage siden

  Efter missiltests forbereder USA sig stadig på at indgå i et samarbejde med Nordkorea

  USA er fortsat parat til at engagere sig i Nordkorea, sagde en talsmand for Det Hvide Hus mandag, selvom Pyongyang annoncerede, at det havde testet et nyt langdistancekrydstogtsmissil i weekenden.

  “Vores holdning er ikke ændret med hensyn til Nordkorea, vi er fortsat klar til at engagere os,” siger vicechef-pressesekretær Karine Jean-Pierre til journalister.

  Nordkoreas statsmedier meddelte mandag (13/9), at det sagde, at det var en vellykket test af et nyt langdistance-krydsermissil, som analytikere siger, kunne være landets første våben. Med atomkapacitet.

  Den amerikanske embedsmand, der talte på betingelse af anonymitet, sagde tidlige tegn på, at Nordkorea havde udført en sådan test.

  Nordkoreas officielle nyhedsbureau, det koreanske centrale nyhedsagentur, sagde, at missilerne var “et meget vigtigt strategisk våben” og fløj 1.500 km, inden de ramte deres mål og faldt i landets territorialfarvand under test lørdag og søndag.

  Nordkoreas krydstogtmissiltest
  Nordkoreanske krydstogtsraketter er normalt mindre ønskelige end ballistiske missiler, fordi de ikke eksplicit er forbudt i henhold til FN’s Sikkerhedsråds resolutioner. Analytikere siger imidlertid, at det at kalde det “strategisk” kan betyde, at det er et atomkraftigt system.

  Det er ikke klart, om Nordkorea har styr på den teknologi, der er nødvendig for at bygge et sprænghoved, der er lille nok til at bære et krydstogtsraket, men leder Kim Jong-un sagde tidligere på året, at udvikling af en mindre bombe var et centralt mål.

  Det amerikanske militærs Indo-Pacific Command (INDOPACOM) sagde, at aktiviteten fremhævede Nordkoreas “fortsatte fokus på at udvikle sit militære program og de trusler, det udgør mod sine naboer og det internationale samfund.”

  I en kommentar til sensasi bermain togel online FN i New York sagde FN’s talsmand Stephane Dujarric til journalister: “Vi har set disse rapporter, og jeg tror, ​​at det er endnu en påmindelse om, at diplomatisk engagement er den eneste måde at opnå bæredygtig fred og bæredygtig afvæbning. Fuldstændig og verificerbar på Den koreanske halvø. ”

  Chief atomforhandlere fra USA, Sydkorea og Japan mødes i denne uge i Tokyo for at diskutere, hvordan man kan fortsætte bestræbelserne på at overtale Nordkorea til at opgive sine atomvåben.

Videre til værktøjslinje