Aktivitet

 • league pig lavede en statusopdatering 3 uger, 1 dag siden

  Gårde i Sydkorea omrørt af afrikanske svineinfluenza -tilfælde

  Sydkorea var chokeret over fundet af et nyt tilfælde af den afrikanske svineinfluenza -virus (afrikansk svineinfluenza) på en lokal gård i Gangwon -provinsen torsdag (26/8) lokal tid.

  Fundet af et nyt tilfælde af afrikansk svineinfluenza (ASF) kommer midt i langvarige bekymringer over den dødelige dyresygdom i Sydkorea.

  Ifølge oplysninger fra det sydkoreanske ministerium for landbrug, fødevarer og landdistrikter blev den seneste ASF -sag rapporteret fra Hongcheon, 102 kilometer øst for Seoul, som citeret fra siden Yonhap News Agency, torsdag (26/8/2021).

  Gården er kendt for at opdrætte 2.300 grise, og der er ingen anden svinefarm inden for 10 kilometer.

  Som svar på konklusionerne i sagen har de lokale sundhedsmyndigheder foretaget inspektioner på alle svinebrug i Gangwon -provinsen.

  Tidligere på måneden havde Sydkorea for første gang i cirka tre måneder bekræftet en sag om ASF i Goseong -regionen, som blev efterfulgt af en anden sag i Inje i sidste uge. Begge regioner er i Gangwon -provinsen.

  ASF påvirker ikke mennesker, men er dødelig for svin. Der er i øjeblikket ingen vaccine eller kur mod denne sygdom.

  Den dødelige dyresygdom havde en alvorlig indvirkning på den lokale svineindustri i Sydkorea i 2019, da 14 gårde blev afsløret.

  Mere end 150.000 grise i Sydkorea blev slået på det tidspunkt.

  To andre gårde i landet rapporterede også tilfælde af ASF i 2020.

  Sydkorea udsender potentiel ASF -udbrudsadvarsel på lokale gårde
  Sydkorea har advaret om et potentielt ASF-udbrud på sine lokale gårde, da forårsfødte vildsvin har udvidet deres aktiviteter til et bredere område.

  “I betragtning af at vildsvin normalt lever i grupper på fem eller seks mennesker, er det sandsynligt, at virussen har spredt sig i Gyeonggi og Gangwon -provinserne,” sagde Sydkoreas ministerium for landbrug, fødevarer og landdistrikter i en erklæring.

  Siden juni 2021 game togel online har Sydkorea identificeret 158 ​​tilfælde af ASF blandt vildsvin – en stigning på 70 procent fra samme periode i 2020.

  Ministeriet afslørede også, at det seneste ASF -udbrud sandsynligvis ikke vil have en direkte indvirkning på udbuddet af lokale svinekødsprodukter.

  Mængden af ​​svinekød leveret til markeder i Sydkorea i august 2021 anslås til 1,41 millioner enheder – en stigning på 5 procent fra et år tidligere.

Videre til værktøjslinje