Aktivitet

 • league pig lavede en statusopdatering 1 måned, 2 uger siden

  Epson lancerer en kompakt og omkostningseffektiv printer for at understøtte produktiviteten derhjemme

  Epson har netop introduceret sit nyeste produkt, EcoTank L121. Denne blækbeholder printer har et kompakt design og kan let tilpasses i trange rum, så den kan understøtte dine udskrivningsbehov derhjemme.

  “Vi erkender behovet for at øge produktiviteten under nutidens fjerntliggende arbejdsforhold. EcoTank L121 kræver ikke et stort eller specielt rum, med sit kompakte design vil det gøre det lettere for brugerne,” siger chef for Consumer & Retail Development Department, Epson Indonesia. , Syahrizal Apriyanto i en officiel erklæring. Modtaget, søndag (1/8/2021).

  Syahrizal forklarede, EcoTank L121 er en firefarvet blækbeholderprinter med A4-størrelse, der kombinerer Epsons Micro Piezo-printhovedteknologi, Epson Heat-Free og Epson originalt blæk. Derfor kan brugerne udskrive dokumenter af høj kvalitet til lave omkostninger.

  Hvad angår Epson Heat-Free, giver denne teknologi Epson-printere mulighed for at forbruge mindre strøm og spare strømomkostninger. Dette kan ske, fordi printeren ikke anvender en varmeproces i udlevering af blæk.

  Denne printer bruger også færre dele og forbrugsstoffer, der kræver udskiftning. På denne måde vil interventionen være minimal og kan øge produktiviteten.

  Desuden har denne printer sammenlignet med tidligere produkter en hurtigere udskrivningshastighed på 9 ipm for sort / hvid, mens den for farve er 4,8 ipm. Derfor siges det, at EcoTank L121 kan bruges til at udskrive specialstørrelser til arbejds- eller hjemmeforretningsbehov.

  Desuden sagde Syahrizal, at hvert sæt blækflasker i denne printer kan udskrive op til 4.500 sorte sider og 7.500 farvesider, hvilket giver lavere udskrivningsomkostninger.

  Printeren, der har været til stede siden juli 2021, har en garanti på op til to år eller svarende til 20.000 udskrifter. Denne garanti dækker skrivehovederne, som er en væsentlig del af printeren til behov for udskrivning i store mængder.

  Epson introducerer miljøvenlig vandbaseret harpiksblækprinter
  På den anden side vurderer Epson under Covid-19-pandemien, at behovet for billboard-udskrivning stiger som et informations- og påmindelsesmedium for offentligheden.

  I tilfælde af billboardproduktion er der naturligvis brug for god kvalitet og holdbare udskrifter. Forståelsen for dette behov lancerede virksomheden SureColor SC-R5030L-printeren, en 64-tommer vandbaseret harpiksskiltblæk.

  Med henvisning til det officielle websted for Epson Indonesia har vandbaseret harpiksblæk modtaget miljøcertificering, der ikke producerer lugt, så udskrivningsapplikationer er sikre til brug i følsomme miljøer, såsom skoler, hospitaler og hoteller.

  Denne printer påstås også at kunne anvendes på forskellige andre medier, såsom bannere, vinylvægbeklædninger, papir, film, tekstiler og lærred.

  “Med 64-tommers skiltningsprinter og vandbaseret harpiksblæk fra UltraChrome kan brugerne anvende et bredere udvalg af udskrivningsmedier, såsom visning i detailmiljøer, udskrivning og grafikskæring og applikationer af høj værdi, såsom tapet, blød skiltning og dekoration, “sagde Lina Mariani, Epson Indonesia’s Senior & Commercial Business Senior Manager, gennem sin erklæring tirsdag (30/3/2021).

  Desuden permainan togel colok bebas leveres denne nye printermodel også med et brugervenligt 4,3-tommers berøringspanel for nem betjening og statuskontrol via signallamper, der angiver printerens tilstand.

  Automatisk justering af funktioner
  For at opnå ensartede udskrifter i høj kvalitet er SC-R5030L bygget med automatiske justeringsfunktioner såsom Advanced Auto Tension Control (Ad ATC) til præcis og stabil mediefødning, automatisk printhovedjustering og automatisk rengøring hver 3. time.

  En anden styrke ved SC-R5030L er at sikre, at den daglige drift kan køre problemfrit ledsaget af en ultralydsdetektor, der kan reducere risikoen for skrivehovedfejl og advare brugerne om potentielle problemer og derved forlænge skrivehovedets levetid.

Videre til værktøjslinje