Kære venner – ” På gensyn “

Texass-Pede-GameClub-farvel

Kære venner
Efter mange timers overvejelse er vi 2 i ledelsen der er kommet til den beslutning at sige farvel og tak for denne gang. Farvel er det dog ikke, det rigtige ord må mere være ” På gensyn ”

Tex og jeg har tænkt længe over vores beslutning – Det er ikke fordi vi ikke holder af klubben længere, klubben vil ALTID have en speciel plads i vores hjerter, og oseaner af timer er blevet brugt i denne klub. Vi er blot nået til hver vores punkt i vores liv hvor nye udfordringer søges.

Texass udtaler ”Jeg har efterhånden brugt 25 år af mit liv med unge, både i virkeligheden og på nettet. Jeg mener at tiden er inde på at brugt lidt ekstra tid på min familie og mig selv.”

Pede udtaler ”Jeg har gennem det sidste år haft en langsom udfasning, hvor jeg i perioder har været aktiv og perioder nærmest helt fraværende. Jeg har måtte indse at efterhånden at have vokset op med Onlineklubben de sidste 8 år, er jeg nået en alder hvor tiden bare ikke er til det længere. Det er både arbejde, uddannelse og andre projekter der trækker for meget i mig, til at jeg kan fortsætte arbejdet i GameClub/Onlineklubben med god samvittighed.”

Vi vil meget gerne takke for alle de gode oplevelser og minder vi har fået gennem klubbens tid. Når dette sagt så er dette jo ikke slut for klubben. Vi er så heldige at Froulund har sagt ja tak, til at fortsætte udviklingen af klubben i samarbejde med jer.

Vi ses lige pludseligt!

Kammeratlige klubhilsner fra
Pede & Tex

Author: Texass

Jeg er så glad for den nye hjemmeside - Men jeg er endnu mere glad for teamet bag Klubben, der har gjort det muligt, at dette kunne ske - TAK til ALT Staff bag OnlineKlubben, i er DANMARKS sejeste TEAM.

Share This Post On

Submit a Comment

error

Kan du lide OnlineKlubben ? - Fortæl det til andre.

Videre til værktøjslinje